Beestenboot Label

Beestenboot2015

Synopsis

Dave en zijn zoon Finny (8) zijn "Nestorianen", een bizarre soort die nergens nuttig voor lijkt.

Dave glimlacht alleen vriendelijk tot zijn zoon hem op een dag vertelt over het gerucht dat alle dieren moeten samenkomen voor een grote reddingsoperatie omdat de aarde helemaal zal worden overstroomd door een grote vloedgolf. Het duurt niet lang voordat de vloedgolf zijn glimlach doet verstarren en ze halsoverkop hun geliefde thuis moeten verlaten.

Onze helden weten de ark te bereiken en alles zou prima zij, als er geen audities moesten worden gedaan waarin alle dieren moeten bewijzen dat ze nuttig zijn voor het dierenrijk. Onmogelijk voor een Nestoriaan.

"Nestorianen" lijken dan wel nutteloos, ze zijn echter niet dom. Ze willen overleven. Met een list en de onvrijwillige hulp van twee vleeseters, Hazel en haar dochter Leah, geraken ze toch op de ark.

Oef, alles is ok. Jammer genoeg niet, want wanneer de ark door de overstroming wordt weggeduwd en wegvaart, zijn Finny en Leah niet meer aan boord. De kinderen zijn alleen en de wereld is letterlijk aan het vergaan.

Hun strijd om te overleven begint want het onwaarschijnlijke koppel moet zichzelf redden tegen het opkomende water. Terwijl ze dit doen, ontmoeten ze een stel slinkse wezens die allemaal de boot hebben gemist en hen willen vervoegen of opeten.

Regisseur

Toby Genkel

Casting

Sven De Ridder

Vic De Wachter

Lucas Van Den Eynde

Back   Terug naar beschrijving van "Beestenboot"

VideoTrailer bekijken

Powered by creaxial